Som el centre especial de treball de l’Associació Arep per a la Salut Mental.

Des del 1999 generarem oportunitats laborals per a persones amb alt risc d’exclusió per la seva discapacitat per problemes de salut mental.

A les diferents línies d’activitat hi treballen més de cinquanta persones de gran diversitat de perfils professionals. El nostre objectiu és que puguin integrar-se a l’empresa ordinària

El nostre CET pot ser l’aliat d’empreses que han de complir la Llei General de la Discapacitat via mesures alternatives (atorgades per l’Administració) amb els serveis o productes següents:

Logística i paqueteria · Material escolar i oficina · Servei de neteja

Treballs de pintura professional

Serveis d’alimentació: esmorzars, regals d’empresa, lots de Nadal… 

I les empreses que senzillament busquen proveïdors socials d’aquests serveis i productes, que ja utilitzen a la seva activitat ordinària, trobaran a La Calaixera, un col·laborador fiable i qualitat de servei a preus competitius.

foto_horitzontal_quisom

Missió

Crear i mantenir llocs de treball de qualitat per a persones amb problemes de salut mental, en una empresa eficient, sostenible i rendible, que promou la inserció laboral a l’empresa ordinària.

Visió

Volem ser referents en el compromís amb la inserció laboral de les persones que treballen amb nosaltres i contribuir a trencar l’estigma dels problemes de salut mental, com a empresa d’economia social sostenible.

Valors

  • Accent en les capacitats de les persones.
  • Compromís amb l’entorn.
  • Treball en equip.
  • Professionalitat i compromís amb els nostres clients.

El nostre model

Compromesos amb les persones

La contribució a una qualitat de vida més gran de les persones amb trastorn per problemes de salut mental a través del treball és la nostra missió i el nostre focus principal.

A La Calaixera les persones treballadores poden fer el procés de recuperar la seva autoconfiança i autonomia per seguir amb el seu projecte de vida. Ho fan acompanyats de la nostra Unitat de Suport a l’Activitat Professional, formada per psicòleg, treballadora social i terapeuta ocupacional.

Entenem la nostra missió com un treball en equip, un equip format per totes les persones treballadores, l’equip tècnic i els nostres clients, a qui volem donar solucions professionals cada dia.

Compromesos amb el nostre entorn

Estem adherits a la Xarxa d’entitats  Barcelona + Sostenible i tenim un protocol ambiental per la gestió dels nostres residus i reducció d’emissions. El 2016 vam guanyar el Premi a la Sostenibilitat en el Comerç de l’Ajuntament de Barcelona per la nostra botiga Cal Romesco.

Participem en múltiples iniciatives comunitàries del nostre entorn com ara la Taula d’Ocupació de Sant Andreu o la Taula de Comerç de Proximitat del barri Congrés Indians, entre altres.

També som membres de l’agrupament de comerciants i professionals Eix Maragall i participem activament amb el programa “El comerç i les escoles” de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del 2016 l’Associació +Responsables ens atorga l’Etiqueta Responsable per la nostra gestió socialment responsable.