Servei d’alimentació per a empreses i particulars

Caixes regal, lots de Nadal i cistelles de fruita

alimentacio_retall

Et portem productes gastronòmics amb sabor, sostenibilitat i impacte social.
Des de cistelles de fruita fresca i esmorzars a mida fins a xerrades sobre salut mental, et proporcionem experiències que t’alimenten a tu i alimenten el nostre present i futur.
Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a transformar l’alimentació i els valors de la teva empresa.

Serveis d’alimentació

Cistelles de fruita
Us portem fruita fresca, ecològica i de proximitat a les vostres oficines. Adaptem el tipus de fruita i quantitats a les vostres necessitats.

 

El súper social
Aliments per les vostres reunions, seminaris, … Aigües, sucs, galetes, fruits secs, infusions, llets, begudes vegetals. Tenim una gamma molt àmplia de productes

 

Coffee breaks a mida
Preparem i us portem esmorzars a mida: cafè, infusions, llets, sucs, entrepans, opcions veganes, galetes, fruita, iogurts…

 

Vendes corporatives solidàries
Si voleu donar una empenta al nostre projecte social entre els vostres treballadors i treballadores, organitzem una venda solidària dels nostres productes a la vostra seu.

Lots de Nadal i detalls d’empresa
Tenim un catàleg amb diferents opcions fetes amb productes socials, ecològics i de proximitat, totalment personalitzables. Preparem detalls i obsequis d’empresa.

 

Accessoris
Us ajudem a potenciar opcions sostenibles a la vostra empresa proveint-vos accessoris d’alimentació d’ús individual com tasses per a te o cafè de bambú, termos o ampolles per aigua lliures de BPA, o vaixella i coberteria biodegradable d’un sol ús.

 

Xerrades sobre salut mental a empreses
Contribuim a millorar la salut mental dels equips de la teva empresa. Proposem xerrades amenes i dinàmiques enfocades en la salut mental. Amb el nostre equip d’experts en psicologia i benestar, estem preparades per adaptar-nos a les necessitats i inquietuds de cada empresa i contribuir al vostre creixement personal i professional.

Testimonis

Els nostres clients

Aquestes empreses ja confien en els nostres serveis i aposten per la generació d’oportunitats per a persones amb alt risc d’exclusió social.

Com podem ajudar-te?

Deixa’ ns la teva consulta i ens posarem en contacte per resoldre els teus dubtes.