Missatgeria

No et preocupis, nosaltres ho portem

La_Calaixera

Com a agència de GLS Transporte Urgente enviem i repartim paquets a Barcelona, Catalunya, Espanya i tot Europa.

El nostre equip de repartidors i conductors fan el repartiment d’una forma sostenible a peu, tricicle o furgoneta elèctrica en els codis postals 08027 i 08041.

Des de 2012 treballem per clients de tota l’Àrea Metropolitana que necessiten enviar els seus paquets diàriament. Proveïm un servei fiable, professional i personalitzat a preus molt competitius. El 2017, en resposta a les necessitats dels nostres clients, vam ampliar el nostre servei per incloure enviaments a tot Europa.

Fem seguiment continu de tots els enviaments que fem, de manera que els nostres clients poden saber en tot moment on són, en quin estat estan des que surten de la nostra oficina fins al moment que arriben a destinació.

Testimonis

Els nostres clients

Empreses de sectors molt diversos cada dia més necessiten fer arribar els seus productes de manera ràpida i eficient. Agraïm a tots ells la confiança que ens fan cada dia.

¿ Com podem ajudar-te ?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per resoldre els teus dubtes. Gràcies per preguntar.