Material d’ oficina

Si ho necessites, ho tenim. Si no ho tenim, ho trobarem, i sempre al millor preu.

Apoyo_a_la_actividad_profesional

Material escolar i d’oficina

Som un proveïdor integral de material d’oficina i papereria per a professionals i empreses.

Disposem de tot el que puguis necessitar als millors preus i amb el millor servei possible, més de 15 anys al teu costat. Fem lliuraments en 24h sense càrrec allà on necessitis.

Si ho necessites, ho tenim. Si no ho tenim, ho trobarem.

Consulta el nostre catàleg de més de 16.000 articles. Hi trobaràs des d’un bolígraf fins a mobles d’oficina i escolars, paper d’impressora i cartutxos de tinta, pintura témpera i agendes… tot en un sol lloc.

Oferim un servei personalitzat i adaptat, som propers i resolutius. I ho fem amb la màxima determinació en desenvolupar capacitats laborals de persones amb alt risc d’exclusió. Amb la teva compra estàs contribuint a la seva integració laboral.

Enquadernació de llibres i revistes

Universitats, biblioteques, col·legis professionals, associacions converteixen les seves publicacions en volums enquadernats que faciliten la seva conservació i consulta.

Els enquadernem de manera rústica mitjançant una tècnica artesanal.

Testimonis

Els nostres clients

Empreses, entitats i institucions de tipologia molt diversa confien en la nostra professionalitat i servei. Totes elles, amb la seva compra, aposten per la generació d’oportunitats per a persones amb alt risc d’exclusió com a part de la seva responsabilitat social corporativa.

Assessorem i acompanyem les empreses de més de 50 treballadors en el compliment de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI). Consulta’ns.

¿ Com podem ajudar-te ?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per resoldre els teus dubtes. Gràcies per preguntar.