Què fem

 

Alimentació Cal Romesco

Cal Romesco és la nostra botiga de productes socials, ecològics i de proximitat. Vam inaugurar-la el juny de 2014 com una manera d’obrir-nos al barri i el veïnat.

Hi trobareu productes socials, ecològics i de proximitat. Fruita i verdura ecològica i de proximitat, productes vegans, productes sense gluten, cosmètica i higiene ecològica, productes per la llar ecològics, productes sense lactosa.

 

Serveis d’alimentació per a empreses 

Cistelles de fruita

Us portem fruita fresca, ecològica i de proximitat a les vostres oficines. Adaptem el tipus de fruita i quantitats a les vostres necessitats.

El súper social

Aliments per les vostres reunions, seminaris, … Aigües, sucs, galetes, fruits secs, infusions, llets, begudes vegetals. Tenim una gamma molt àmplia de productes.

Coffee breaks a mida

Preparem i us portem esmorzars a mida: cafè, infusions, llets, sucs, entrepans, opcions veganes, galetes, fruita, iogurts…

Vendes corporatives solidàries

Si voleu donar una empenta al nostre projecte social entre els vostres treballadors i treballadores, organitzem una venda solidària dels nostres productes a la vostra seu.

Lots de Nadal i detalls d’empresa

Tenim un catàleg amb diferents opcions fetes amb productes socials, ecològics i de proximitat, totalment personalitzables. Preparem detalls i obsequis d’empresa.

Accessoris

Us ajudem a potenciar opcions sostenibles a la vostra empresa proveint-vos accessoris d’alimentació d’ús individual com tasses per a te o cafè de bambú, termos o ampolles per aigua lliures de BPA, o vaixella i coberteria biodegradable d’un sol ús.

 

Ens adaptem a les vostres necessitats. Pregunteu-nos!

 

Els nostres clients

Aquestes empreses ja confien en els nostres serveis i aposten per la generació d’oportunitats per a persones amb alt risc d’exclusió social.