El nostre model

 

Compromesos amb les persones

La feina és clau per apoderar les persones amb problemes de salut mental. I per aconseguir una bona feina cal formació i preparació pels canvis del mercat laboral.

El nostre compromís és acompanyar la persona en el seu procés laboral i de creixement personal dins d’una empresa d’economia social que creu en les capacitats dels seus treballadors. Cadascun disposa del seu programa individual d’inserció, pactat i dissenyat per ella mateixa acompanyada de l’equip equip tècnic de la nostra Unitat de Suport a l’Activitat Professional format per psicòleg, treballadora social i terapeuta ocupacional.

 

Compromesos amb el nostre entorn

A Cal Romesco, la nostra botiga de productes ecològics, socials i de proximitat, posem èmfasi especial en el tractament de residus i el consum responsable d’energia elèctrica i aigua. Això ens va valdre el Premi a la Sostenibilitat en el Comerç per part de l’Ajuntament de Barcelona i Comerç de Barcelona l’any 2016.

En el servei de missatgeria fem els repartiments a peu i utilitzem vehicles elèctrics (furgoneta i tricicle).

El nostre compromís amb la comunitat també es concreta amb la nostra participació en múltiples iniciatives comunitàries com ara la Taula d’Ocupació de Sant Andreu o la Taula de Comerç de Proximitat del barri Congrés Indians. També som membres de l’agrupament de comerciants i professionals Eix Maragall i participem activament amb el programa “El comerç i les escoles” de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del 2016 l’Associació +Responsables ens atorga l’Etiqueta Responsable per la nostra gestió socialment responsable.