Alimentació Cal Romesco

Alimentació saludable, sostenible i de ben aprop

Cal_Romesco

Cal Romesco

Cal Romesco és la nostra botiga de productes socials, ecològics i de proximitat. Vam inaugurar-la el juny de 2014 com una manera d’obrir-nos al barri i el veïnat.

Hi trobareu productes socials, ecològics i de proximitat. Fruita i verdura ecològica i de proximitat, productes vegans, productes sense gluten, cosmètica i higiene ecològica, productes per la llar ecològics, productes sense lactosa.

A Cal Romesco volem afavorir que els consumidors valorin el producte pel seu origen, pel seu procés de producció, pels seus valors nutricionals, per les històries de les persones que hi ha al darrere i vulguin contribuir a un món i una societat més justa.

Serveis d’alimentació per a empreses

El compromís d’una empresa amb la seva societat es posa de manifest en allò que fa i en com ho fa, i també en com es relaciona amb el seu teixit social. Des de Cal Romesco acompanyem aquestes empreses proveint-les de productes d’alimentació i higiene de producció social, ecològica i de proximitat.

Cistelles de fruita
Us portem fruita fresca, ecològica i de proximitat a les vostres oficines. Adaptem el tipus de fruita i quantitats a les vostres necessitats.

El súper social
Aliments per les vostres reunions, seminaris, … Aigües, sucs, galetes, fruits secs, infusions, llets, begudes vegetals. Tenim una gamma molt àmplia de productes

Coffee breaks a mida
Preparem i us portem esmorzars a mida: cafè, infusions, llets, sucs, entrepans, opcions veganes, galetes, fruita, iogurts…

Vendes corporatives solidàries
Si voleu donar una empenta al nostre projecte social entre els vostres treballadors i treballadores, organitzem una venda solidària dels nostres productes a la vostra seu.

Lots de Nadal i detalls d’empresa
Tenim un catàleg amb diferents opcions fetes amb productes socials, ecològics i de proximitat, totalment personalitzables. Preparem detalls i obsequis d’empresa.

Accessoris
Us ajudem a potenciar opcions sostenibles a la vostra empresa proveint-vos accessoris d’alimentació d’ús individual com tasses per a te o cafè de bambú, termos o ampolles per aigua lliures de BPA, o vaixella i coberteria biodegradable d’un sol ús.

Testimonis

Els nostres clients

Aquestes empreses ja confien en els nostres serveis i aposten per la generació d’oportunitats per a persones amb alt risc d’exclusió social.

¿ Com podem ajudar-te ?

Deixa’ ns la teva consulta i ens posssarem en contacte l’ abans possible. Gràcies per preguntar.