Alimentació Cal Romesco

Productes saludables, sostenibles i de km 0

Treballadora de Cal Romesco reposant productes d'alimentació

Cal Romesco va començar el 2014 com un comerç local, i ara també és la nostra línia d’alimentació per a empreses.

Volem fer-ho fàcil amb solucions d’alimentació com a cistelles de fruita per esmorzars a l’oficina, o regals i detalls per a clients i equips de treball.

Serveis d’alimentació per a empreses

Cistelles de fruita
Us portem fruita fresca, ecològica i de proximitat a les vostres oficines. Adaptem el tipus de fruita i quantitats a les vostres necessitats.

 

El súper social
Aliments per les vostres reunions, seminaris, … Aigües, sucs, galetes, fruits secs, infusions, llets, begudes vegetals. Tenim una gamma molt àmplia de productes

 

Coffee breaks a mida
Preparem i us portem esmorzars a mida: cafè, infusions, llets, sucs, entrepans, opcions veganes, galetes, fruita, iogurts…

 

Vendes corporatives solidàries
Si voleu donar una empenta al nostre projecte social entre els vostres treballadors i treballadores, organitzem una venda solidària dels nostres productes a la vostra seu.

Lots de Nadal i detalls d’empresa
Tenim un catàleg amb diferents opcions fetes amb productes socials, ecològics i de proximitat, totalment personalitzables. Preparem detalls i obsequis d’empresa.

 

Accessoris
Us ajudem a potenciar opcions sostenibles a la vostra empresa proveint-vos accessoris d’alimentació d’ús individual com tasses per a te o cafè de bambú, termos o ampolles per aigua lliures de BPA, o vaixella i coberteria biodegradable d’un sol ús.

 

Activitats de team building
Dissenyem accions de team building personalitzades al voltant de l’alimentació i la salut per fomentar entorns i equips de treball sans i vitals.

Testimonis

Els nostres clients

Aquestes empreses ja confien en els nostres serveis i aposten per la generació d’oportunitats per a persones amb alt risc d’exclusió social.

Com podem ajudar-te?

Deixa’ ns la teva consulta i ens posarem en contacte per resoldre els teus dubtes.